Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με Ολυμπιακό ο Αγραβάνης!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα νέα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το ιατρικό δελτίο της ομάδας, ενόψει φυσικά, και του αυριανού (19/03, 15:45) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων», δείχνοντας ετοιμοπόλεμος ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων», προσφέροντας μία ακόμα λύση στον Χρήστο Σερέλη για την γραμμή των ψηλών.

Από την άλλη, όπως ήταν φυσικό, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματέους Πονίτκα, με τον Πολωνό να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Να θυμίσουμε, πως είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι θα δώσει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πήρε τη θέση ξένου που κατείχε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο πρώην, πλέον, «πράσινος», Άντριου Άντριους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x