Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι κορυφής για το μπάσκετ γυναικών, την προσεχή Κυριακή, με τον ΑΟ να ενημερώνει σήμερα πως δικαίωμα εισόδου στο «Παύλος¨Γιαννακόπουλος» θα έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου (14:30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Η διοίκηση των «πράσινων» γνωστοποιεί ότι οι μοναδικοί που έχουν δικαίωμα εισόδου είναι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι διαρκείας να παρευρεθούν περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για την καλύτερη και ομαλή είσοδο τους στις κερκίδες».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






