Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Μπουγέλο, φατούρο και... τρέλα Σλούκα για Ρογκαβόπουλο!

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος γνώρισε μοναδική αποθέωση από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά το ρεκόρ καριέρας του Έλληνα φόργουορντ κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε... υγιεινό περίπατο κόντρα στον Πανιώνιο (110-66), έχοντας ως απόλυτο σταρ τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος πέτυχε προσωπικό ρεκόρ καριέρας με 40 πόντους, σημειώνοντας μάλιστα 12 τρίποντα, τα περισσότερα σε έναν αγώνα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!



Το τι ακολούθησε για τον Έλληνα φόργουορντ στα «πράσινα» αποδυτήρια δεν περιγράφεται! Σύσσωμοι οι συμπαίκτες του, περίμεναν να μπει στον χώρο και όταν συνέβη αυτό ξεκίνησαν να τον μπουγελώνουν σε ένα «τρελό» σκηνικό εν μέσω πανηγυρισμών, πριν ακολουθήσει το φατούρο!

Μάλιστα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Κώστας Σλούκας, ήταν εκείνος που έδινε το σύνθημα και τον ρυθμό (!), με τον Ρογκαβόπουλο εν συνεχεία να ευχαριστεί την ομάδα και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη που έχει λάβει όλο αυτό το διάστημα από εκείνους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x