Ελλάδα

Επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

Επιβεβαίωση και δια στόματος... Γκριγκόνις! Ο Λιθουανός γκαρντ, με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αποκάλυψε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός AKTOR και Μάριους Γκριγκόνις συνεχίζουν μαζί!

Ο Λιθουανός γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» στη δύσκολη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδου με σκορ 79-74 πετυχαίνοντας 23 πόντους με 6/6 τρίποντα!

Μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος παίκτης των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ όπου και ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη υπογράψει για τρία ακόμη χρόνια.

Μάλιστα ο Γκριγκόνις μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Λιθουανού:

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x