Ελλάδα

Αναβολή στον δεύτερο τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα δεύτερου τελικού ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Επ’ αόριστον αναβάλλεται ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (14:30).

Μετά την απόφαση να γίνει δεκτή η ένσταση του «τριφυλλιού» για το πρώτο παιχνίδι, δεν πρόκειται να διεξαχθεί το δεύτερο, προτού γίνει γνωστή η τύχη του πρώτου τελικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά το καλάθι της Ριντ, που θα είχε στείλει το ματς στην παράταση, κρίθηκε εκπρόθεσμο, αλλά η ένσταση του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή γιατί το μονομελές όργανο της ΚΕΔ έκρινε πως έγινε χρήση ριπλέι που δεν ήταν εγκεκριμένο.

Το πιθανότερο είναι ότι ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί από την αρχή και όχι μόνο το πεντάλεπτο της παράτασης. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει ένσταση και αυτή θα εξεταστεί από την ΚΕΔ, τα πέντε μέλη της οποίας, θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πλειοψηφία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Μαϊου για την Δ’ φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αναβάλλεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x