Ελλάδα

Φιλικά με φόντο... Euroleague για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζουν Ερυθρό Αστέρα (16:00) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:30).

Σε ρυθμούς… Euroleague κινούνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν, δίνουν πολύ δυνατά φιλικά με αντιπάλους που πρόκειται να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον δύο φορές σε επίσημες αναμετρήσεις την προσεχή χρονιά στη διοργάνωση.

Πρώτος χρονικά στο παρκέ μπαίνει ο Παναθηναϊκός, που στο πλαίσιο του Magenta Super Cup της Μπάγερν στο Μόναχο, θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στις 16:00 σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί μέσω YouTube. Εκτός πλάνων του Δημήτρη Πρίφτη είναι ο Μέικον που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί σε αυτή τη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Magenta Super Cup:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου


Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ερυθρός Αστέρας (16:00)
Μπάγερν Μονάχου - Βίρτους Μπολόνια 19:00)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Μικρός Τελικός (16:00)
Μεγάλος Τελικός (19:00)

Από τη δική του πλευρά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Λευκωσία και απόψε στις 21:30 θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ σε ό,τι αφορά στο εξωαγωνιστικό, αναμένεται με ενδιαφέρον η στήριξη των οπαδών των «ερυθρολεύκων», που από χθες υποδέχθηκαν θερμά την αποστολή των Πειραιωτών. Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου


ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαύριο (19:00, Cosmote Sport 4 HD)
Ολυμπιακός - Ζενίτ (21:30, Cosmote Sport 4 HD)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Ζενίτ - Λαύριο (17:45, Cosmote Sport 4 HD)
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:15, Cosmote Sport 4 HD)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x