Ελλάδα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 Γυναικών!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι (30/03, 18:30) για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στη Λεωφόρο, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1.

Πράξη δεύτερη στο ντέρμπι «αιωνίων»!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στη Λεωφόρο (30/03, 18:30), για τον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών. Μετά και τη νίκη τους στο Game 1 της σειράς με σκορ 76-69 στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-1, καθώς μετρούν και οι νίκες της κανονικής περιόδου (1-1).

Να θυμίσουμε πως τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τέσσερις νίκες!

Οι «πράσινες» έρχονται στο αποψινό παιχνίδι με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου της ιστορίας τους την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας στον τελικό με σκορ 66-61 της Ελευθερίας Μοσχάτου στο Κλειστό της Ζωφριάς!

Ένας τίτλος που έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και στους τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, η ομάδα του Θάνου Νίκλα έρχεται στο αποψινό ματς με περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, κάτι το οποίο ίσως παίξει και αυτό τον ρόλο του.

«Μετά τη διακοπή των τελικών, αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το στόχο που έχουμε. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Έχουμε προετοιμαστεί αυτές τις μέρες και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας ρυθμό. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αύριο, θα δώσουμε το 100% για τη νίκη», ήταν οι δηλώσεις το τεχνικού των «ερυθρόλευκων», ενώ η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε:
«Θέλουμε να κάνουμε το 3-1, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ, πως εάν είμαστε συγκεντρωμένες και δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την προϊστορία, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που τίθενται αντιμέτωπες φέτος οι δύο «αιώνιοι», με την κάθε ομάδα να μετράει από δύο νίκες.

Το Game 3 της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (02/04, 13:00) στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x