Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόβλημα και με τον Λεσόρ - Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Γάλλος σέντερ

Μετά τον Λούκα Βιλντόσα και ο Ματίας Λεσόρ αποχώρησε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι bwin στο ΟΑΚΑ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Περιστερίου bwin με σκορ 90-75 στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Και αυτό διότι, μετά τον Λούκα Βιντόσα, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις 4:51’, προτού αποχωρήσει από το παιχνίδι με τραυματισμό στο γόνατο, ο Εργκίν Αταμάν είδε ακόμα έναν παίκτη του να βγαίνει εκτός αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο λόγος για τον Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο σέντερ του «τριφυλλιού» να αποχωρεί κουτσαίνοντας από το παρκέ του ΟΑΚΑ τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε σε διεκδίκηση ριμπάουντ.

Κάπως έτσι, η αγωνία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με τους τραυματισμούς των Βιλντόσα και Λεσόρ, αφού, ακολουθεί μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, με τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Αναντολού Εφές (09/01, 21:15) και Μονακό (11/01, 21:15).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x