Ελλάδα

Σερέλης: «Θα δώσουμε το 100% για το πρωτάθλημα, να βγάλουμε αυταπάρνηση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Περιστέρι bwin στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να προηγείται με τουλάχιστον 10 πόντους διαφορά από το πρώτο ημίχρονο εξέφρασε μετά τη νίκη επί του Περιστερίου bwin με σκορ 81-67 ο Χρήστος Σερέλης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αφού παραδέχθηκε πως η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής, υπογράμμισε ότι τους τελευταίους δύο μήνες προσπαθεί να αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι της, ενώ ξεκαθάρισε ότι παρά την πρόκριση ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο στους τελικούς της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολη σειρά. Ξέραμε τα προβλήματα που εχουμε. Ξέραμε πως εχουμε κάνει κακή σεζόν. Είναι πολλά τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε. Κάποιες φορές βλέπουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες φορες άλλο πρόσωπο στον ίδιο τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήγαμε απλά στον τελικό, τίποτα δεν έγινε ακόμη. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έπρεπε να είναι 10 πόντοι. Στο τέλος χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και χάσαμε τη συγκέντρωση στην άμυνα. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Φτάσαμε παλι στους 81 πόντους αλλά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη.

Είναι όλη τη χρονιά σε πολύ καλή κατάσταση, στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Δεν εχει να κάνει με το πλεονέκτημα, παιζει καλα όλη τη σεζόν. Πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση και εγωισμό σε όλα τα ματς, σε κάθε φάση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x