Στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις. Οι τρεις τους δεν θα αγωνιστούν στο ματς με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, αλλά ακολούθησαν την αποστολή του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός τέθηκε σήμερα εκτός μάχης για το ντέρμπι λόγω προβλήματος στο γόνατο και ο Γάλλος σέντερ είναι ανέτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ «κόπηκε» από την εξάδα των ξένων των «πράσινων».
Η άφιξη του Παναθηναϊκού
Η άφιξη του Ολυμπιακού
Διαβάστε Επίσης
Οι πόντοι από τον πάγκο κάνουν τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι των «αιωνίων» Ρεσιτάλ Τολιόπουλου στο ΣΕΦ: Απίθανο δεύτερο δεκάλεπτο με 14 πόντους και 4 τρίποντα! Κάλεσε time out εμφανώς εκνευρισμένος με τους παίκτες του ο Μπαρτζώκας Κάρφωσε εμφατικά μπροστά στον Χολ μετά από ασίστ του Σορτς ο Χουάντσο! Οπαδοί του Ολυμπιακού θυμήθηκαν τους τελικούς και κράτησαν ζάρια για τον Φουρνιέ Μπαρτζώκας και Αταμάν τα είπαν χαμογελαστοί στη χειραψία τους πριν από την έναρξη του ντέρμπιΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






