Ελλάδα

«Μετά την αποχώρηση του Σάρας δεν αποκλείεται να μπει στο κυνήγι του Πάντερ»

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος εκτιμά ότι η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Πάντερ μετά την αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους.

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Πάντερ στην πρόταση που του έχει καταθέσει, ένας Ισπανός δημοσιογράφος εκτιμά ότι στο κυνήγι του Αμερικανού άσου, θα μπει άλλη μια ομάδα. Η Μπαρτσελόνα

Ο Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ ανέφερε πως μετά την εξέλιξη που υπήρχε σήμερα με την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και αυτή του Μίροτιτς, το θέμα που Πάντερ που είχε «καεί», προφανώς λόγω και των οικονομικών δεδομένων, πλέον δεν είναι… καμένο για την Καταλανική ομάδα. Δηλαδή, λίγο πολύ εκτιμά ότι η Μπάρτσα θα καταβάλει προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

«Η οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά δίνει την αίσθηση ότι οι καταστάσεις αυτοσχεδιάζονται και δεν είναι η καλύτερη εικόνα για τον σύλλογο. Νομίζω ότι το θέμα Πάντερ, το οποίο είχε κοπεί, με τους αποχαιρετισμούς των Σάρας και Μίροτιτς, δεν είναι πλέον», ανέφερε ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x