Ελλάδα

Οριστικό: Τελείωσε του Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό!

Σε οριστική συμφωνία με τον Μάριους Γκριγκόνις ήρθε ο Παναθηναϊκός, με τον Λιθουανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μάριους Γκριγκόνις!

Η «χρυσή τομή» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο Λιθουανός γκαρντ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «πράσινους», με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση του deal έπαιξαν οι καλές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα και ο παίκτης είχαν προσφύγει στο ΒΑΤ για να λύσουν τις διαφορές τους, αφού ο Γκριγκόνις είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε να παραμείνει στη Μόσχα, αλλά είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ελευθερία του 28χρονου, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε έντονα την ύστατη στιγμή και η Βαλένθια. Ωστόσο, το... σίριαλ είχε happy end για τον Παναθηναϊκό, με το συνολικό deal για τον παίκτη (buyout στην ΤΣΣΚΑ και το διετές συμβόλαιο) να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Έτσι, οι «πράσινοι» θα κάνουν ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ τους, καθώς εκτός από τον Μάριους Γκριγκόνις και τη δεδομένη συμφωνία με τον Νέιτ Γουόλτερς, έχουν ανακοινώσει ήδη και τους Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x