Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας με πρόβλημα στον αστράγαλο ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, αποχωρώντας κουτσαίνοντας από το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Σε αναμμένα... κάρβουνα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με αφορμή τον τραυματισμό που υπέστη ο Νεμάνια Νέντοβιτς, στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης με το Λαύριο για τη Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γκαρντ σε προσπάθειά του να σουτάρει προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Νικολαΐδη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό αστράγαλο.

Αμέσως έπεσε στο παρκέ του ΟΑΚΑ σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε κουτσαίνοντας για τον πάγκο της ομάδας, εκεί όπου του τοποθετήθηκε πάγος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα, με τον ίδιο πάντως να αναφέρει πως αισθάνεται έναν εσωτερικό πόνο. Πάντως, το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί, θεωρώντας πως δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Τις επόμενες ώρες - αν όχι αύριο τότε-, ο Νέντοβιτς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα και το μέγεθος του τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x