Ελλάδα

«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»

Μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Νεμάνια Νέντοβιτς όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το «mozzartsport».

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να θεωρείται ο Νεμάνια Νέντοβιτς, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων και συγκεκριμένα του «mozzartsport», που κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

«Σύντομα η επιστροφή του Νέντοβιτς στα ερυθρόλευκα θα γίνει επίσημη», αναφέρεται στο δημοσίευμα, τονίζοντας ότι ο παίκτης αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012 στους «ερυθρόλευκους» και κάνοντας στη συνέχεια μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα του Σέρβου άσου.

«Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε με την καλύτερη δυνατή κίνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραδώσει το στέμμα έτσι απλά. Άσχετα που η Παρτίζαν αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν από την περσινή», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος για αυτή την υπόθεση, καθώς επικαλείται τους όρους του συμβολαίου του παίκτη. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Ιουλίου όποια ομάδα της Euroleague καταβάλλει στον Παναθηναϊκό 300.000 ευρώ, τότε μπορεί να αποκτήσει τον Σέρβο γκαρντ, με τους «πράσινους» να μην μπορούν να κάνουν κάτι σε αυτή την περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x