Ελλάδα

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ναν για νέο συμβόλαιο!

Θέλει να «δέσει» στην Ελλάδα τον Ναν ο Παναθηναϊκός AKTOR! Το «τριφύλλι» έκανε επισήμως πρόταση στον Αμερικανό για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πρόταση του Παναθηναϊκού AKTOR στον Ναν!

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον Αμερικάνο άσο και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το δείχνουν. Το «τριφύλλι», σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτείνει στον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ τη Βίρτους στην Μπολόνια το βράδυ της Παρασκευής με buzzer beater, νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Είναι ηλίου φαεινότερο ούτως ή άλλως ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κρατήσει τον Ναν και μετά το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά πλέον έγινε ξεκάθαρο με επίσημο τρόπο.

Η επιστροφή του πρώην άσου των Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς στο NBA είναι πάντα στο μυαλό του, αλλά, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. «Θέλω να πω, αρχικά ήρθα εδώ με στόχο να επιστρέψω, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος», τόνισε στο «Amerikanos24».

Ο Ναν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», αλλά καλύτερα να περιμένουμε τις εξελίξεις. Μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα ο Αμερικανός έχει 14,8 πόντους (45,3% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα), 3 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 3,1 λάθη κατά μέσο όρο σε 25:35 λεπτά συμμετοχής.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x