Ελλάδα

Νίκησε Πρωτέα και τίμησε Καλέντζου ο Παναθηναϊκός

Με άνεση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 75-53 τον Πρωτέα Βούλας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά μπάσκετ γυναικών που διοργανώνει και έφτασε στο «2 στα 2».

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 75-53 τον Πρωτέα Βούλας στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά μπάσκετ γυναικών που διοργανώνει και έφτασε στο «2 στα 2», τιμώντας παράλληλα και την Τούλα Καλκέντζου για την προσφορά της.

Το «τριφύλλι» έδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και είχε το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, βράβευσε την πρώην άσο του «τριφυλλιού», που έχει σηκώσει τις περισσότερες κούπες στο τμήμα και η ίδια αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Η Καλέντζου συγκινημένη ανέφερε πως: «Αισθάνομαι πάντα σαν το σπίτι μου όταν βρίσκομαι εδώ στη Λεωφόρο στο συγκεκριμένο γήπεδο. Εδώ πήρα τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο τίτλο της καριέρας μου. Θέλω να πω ότι το νταμπλ του 2000 θα μου μείνει αξέχαστο, αφού λίγο μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος».


Παναθηναϊκός (Καπογιάννη):Ριντ 12, Ζιάκα, Κωτούλα, Παυλοπούλου 7, Πότερ 4, Σωτηρίου 18 (1), Μπουντούρη 8, Αλεξανδρή 6, Παλάσκα, Κάρτερ 14 (2), Θεοδωρομανωλάκη 4, Χαιριστανίδου 2

Πρωτέας Βούλας (Σουλιώτης): Αλέξια, Τσιμπριμάνη, Σακελλαρίου, Πατεράκη 9 (1), Χατζηγιακουμή 6 (2), Αναστασοπούλου Μ. 1, Τζανετάτου 11, Αναστασοπούλου Χ. 5, Μπουθ 5 (1), Γκιλντέι 16 (3), Στεφανίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x