Ελλάδα

«Ψάχνεται» για γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και αναζητά παίκτη, με κύριο μέλημα την προσθήκη ενός γκαρντ.

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου και διοίκησης, ο Παναθηναϊκός κινείται και για διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του.

Όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν έναν παίκτη για να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σε πρώτη φάση, ο Αργύρης Πεδουλάκης -που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή- και ο Γιώργος Βόβορας «ψάχνονται» για γκαρντ προκειμένου να ενισχυθεί η περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αγορά είναι περιορισμένη λόγω του σημείου που βρισκόμαστε και δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές περιπτώσεις, γι’ αυτό και σκοπεύουν να προχωρήσουν μόνο σε προσθήκη που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Αν δεν βρεθεί κάποιος περιφερειακός που θα είναι ικανός για να δώσει το κάτι παραπάνω ενόψει των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και για απόκτηση παίκτη σε άλλη θέση.

Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την προσθήκη που θα γίνει, τότε θα ληφθεί και απόφαση για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το υπάρχον ρόστερ, καθώς ο Παναθηναϊκός αριθμεί 6 ξένους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x