Ελλάδα

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κέβιν Χέρβι

Την περίπτωση του Κέβιν Χέρβι, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός για τη θέση «4».

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει σηκώσει τα… μανίκια για το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Ήδη, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Κέντρικ Πέρι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου για την Αρμάνι Μιλάνο, το «τριφύλλι» πλέον αναζητά και παίκτη για τη θέση «4».

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει πολύ σοβαρά ο Παναθηναϊκός είναι ο Κέβιν Χέρβι. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2,07μ.) αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Άρα, αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει άριστα τον παίκτη, αφού τον αντιμετώπισε αρκετές φορές στη VTB League με την Ούνιξ Καζάν.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα αθλητικό «4άρι», που μπορεί να απειλήσει και από μακριά, καθώς διαθέτει αρκετά αξιόπιστο περιφερειακό σουτ.

Με τη «Λόκο» μέτρησε 23 ματς στη VTB League έχοντας κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ στο Eurocup ο Αμερικανός είχε αντίστοιχα 12,3 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, σε 17 αγώνες.

Από 'κει και πέρα, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν... παίζει μόνος του για τον Χέρβι. Σύμφωνα με τον Ντονάτας Ούρμπονας, ο Αμερικανός έχει πρόταση και από άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά και από τη Βίρτους Μπολόνια, που θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x