Ελλάδα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Στηρίζει Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΟΚ, υποψήφιος ο Παπαπασχάλης

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΟΚ θα βρίσκεται ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη στήριξή του στον υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Τη στήριξή του στον Άγγελο Παπανικολάου για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/8) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, Χαράλαμπος Παπαπασχάλης, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου προέδρου της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χαράλαμπος Παπαπασχάλης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο έμπειρος παράγοντας του ''τριφυλλιού'' θα βρίσκεται στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου με ξεκάθαρο στόχο να διατηρηθεί το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης έχει διατελέσει δύο φορές Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. ενώ παράλληλα έχει διατελέσει και έφορος στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x