Ελλάδα

Βόμβα μεγατόνων: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Σλούκα

Η βόμβα του καλοκαιριού αλλά και των τελευταίων ετών είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κώστα Σλούκα, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Η βόμβα του καλοκαιριού αλλά και των τελευταίων ετών είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κώστα Σλούκα πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, οι πράσινοι έδωσαν τα... χέρια με τον πρώην ερυθρόλευκο άσο για ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αρκετά μεγάλες απολαβές, οι οποίες εκτιμάται ότι θα κυμαίνονται από τα 9-10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, η επιβεβαίωση της συμφωνίας με τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα.



Ο Κώστας Σλούκας θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, μετά από ένα ραντεβού που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πράσινοι ενεργοποιήθηκαν μετά την εξέλιξη αυτή φτάνοντας μέχρι και τη σημερινή εξέλιξη, της συμφωνίας τους με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Κώστας Σλούκας μπαίνει στη λίστα των παικτών που έχουν αλλάξει… στρατόπεδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η λίστα περιλαμβάνει από Σκροπολίθα, Πάσπαλι και Βολκόφ τον περασμένο αιώνα, μέχρι Σπανούλη, Περπέρογλου, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου τα τελευταία χρόνια. Δείτε τη λίστα αυτή αναλυτικά εδώ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x