Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Καββαδά - Υπογράφει ο Φλόιντ

Τα δεδομένα για τον 3ο σέντερ στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση που απομένει για την απόκτηση του Τζεχάιβ Φλόιντ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τις μεταγραφικές υποθέσεις του και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει τυπικά και το θέμα του Τζεχάιβ Φλόιντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με την πλευρά του παίκτη κι αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 24χρονος σέντερ είχε buy-out με την Γκιλμπόα Γκαλίλ, το οποίο θα καλυφθεί από τους «πράσινους», προκειμένου να πάρει την «ελευθέρας» του.

Ο Φλόιντ συμφώνησε με το «τριφύλλι» και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1), ενώ θα αποτελέσει το back-up του Παπαγιάννη στη θέση «5».

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα στραφούν στην ελληνική αγορά για τη θέση του 3ου σέντερ της ομάδας, αφού ο Ζακ Όγκαστ θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Βασίλης Καββαδάς κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις του τεχνικού επιτελείου, καθώς θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο.

Ο 29χρονος σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ηρακλή (12,3 πόντοι και 8,9 ριμπάουντ/μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα), ενώ άφησε θετικότατες εντυπώσεις με την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Φυσικά, για τον Καββαδά έχει πολύ καλή άποψη και ο Δημήτρης Πρίφτης, αφού οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον Άρη τη σεζόν 2016-17.

Στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού» βρίσκεται και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος προέρχεται από αξιόλογη παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x