Ελλάδα

Πετρίδης: «Ηγέτης και με νοοτροπία νικητή ο Σλούκας - Δεν υπήρξε ''κλοπή'' του από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πετρίδης «ξετύλιξε» μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το χρονικό της μεταγραφής του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και ανέλυσε τη σημασία της έλευσης του 33χρονου γκαρντ στο «τριφύλλι».

Στη «βόμβα» που πυροδότησε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, αλλά και στη σημασία της προσθήκης του πολύπειρου γκαρντ, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός, ενέτεινε το ενδιαφέρον του τις τελευταίες ώρες για τον Κώστα Σλούκα και πήρε την απόφαση να κινηθεί ακαριαία και αποφασιστικά για να τον ντύσει στα πράσινα: «O Παναθηναϊκός προσέθεσε στο ρόστερ έναν ηγέτη με νοοτροπία νικητή και αυτό μπορεί να το μεταλαμπαδεύσει και στους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Σλούκας πλέον αλλάζει το στάτους της ομάδας αλλά και το τοπίο. Δεν ξέρω αν μπορεί η προσθήκη του στο ρόστερ μπορεί να κάνει και τον Παπαγιάννη να παραμείνει. Σίγουρα δεν υπήρξε καμία ''κλοπή'' του Σλούκα από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης έφυγε από τον Ολυμπιακό»
.

Αναφορικά με το... παρασκήνιο της μεταγραφής ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε: «Μέχρι την Πέμπτη δεν είχε γίνει καμία πρόταση για τον παίκτη. Είναι και μεγάλη νίκη του Γιαννακόπουλου η συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί πέραν των φημών περί συμφωνίας με τη Φενέρ, μπήκαν σφήνα και η Αρμάνι με την Παρτίζαν».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x