Ελλάδα

Σαρωτικός στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ

Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟΚ σάρωσε 94-69 την TFT της Βόρειας Μακεδονίας στο «παλατάκι» στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κι έδειξε πως βρίσκεται από νωρίς σε καλή κατάσταση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καλά δείγματα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Ο «δικέφαλος» σάρωσε 94-69 την TFT της Βόρειας Μακεδονίας στο «παλατάκι» και ξεκίνησε «φουριόζος» στην εποχή Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Οσμαν, Καλάθη, Περσίδη, Μπαζίνα και τον Χουγκάζ και ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Φίλλιο, Χάτζινς, Φόστερ, Γκρέι, Αλεξάντερ, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 22-21 λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου κι έφτασε στο +5 και τη διαφορά σε διψήφια νούμερα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (48-38 στο 18’30’’).

Στα μέσα της τρίτης περιόδου, ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με +15 για να «κλείσει» το τρίτο δεκάλεπτο στο +18 (71-53). Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο + 25 πριν το τελικό σκορ.


Τα δεκάλεπτα: 27-22, 50-38, 71-53, 94-69

ΠΑΟΚ: Gray 11 (1), Mitrou-Long 7, Tyree 13, Alexander 5, Omoruyi 14, Hudgins 14 (1), Κακλαμανάκης 3, Foster 9 (1), Ιατρίδης, Φίλλιος 4, Moore 12, Μανθόπουλος 2

TFT: Harris 14 (4), White 6, Mitrevski, Syla 15 (1), Stojanovski 8 (1), Knezevic, Nikolov 8, Cvetkovski 15 (1), Djordjevic, Ivanov, Mitevski, Zafirov 3 (1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x