Ελλάδα

Με το μυαλό στον Κολοσσό ο ΠΑΟΚ

Χωρίς περιθώρια για ξεκούραση και το μυαλό στον σοβαρό τραυματισμό του Ζατσέους Ντάρκο-Κέλι, η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Πέμπτη το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα από την Ανδαλουσία.

Από τη Μάλαγα στη Ζυρίχη κι, από εκεί στην Αθήνα, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 21:30 της Πέμπτης στην Αθήνα και θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής να αναχωρήσει για τη Ρόδο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο κλειστό της Καλλιθέας, όπου το Σάββατο στις 16:00 υπάρχει ο αγώνας με τον Κολοσσό για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League.

O Ντάρκο-Κέλι, μετά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, θα συνεχίσει με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Βασίλη Τριλυράκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ από το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, για να ακολουθήσει η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x