Σε ένα ντέρμπι που θύμισε… άλλες εποχές, ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κατάμεστο Παλατάκι, αλλά λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας την ήττα με 74-69 για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το «παρών» στα επίσημα έδωσε και ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Τέλης Μυστακίδης, ο οποίος έζησε έντονα το παιχνίδι. Μάλιστα, μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια του «δικεφάλου του βορρά».
Ο Μυστακίδης μίλησε με εμψυχωτικά λόγια στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους συνεχάρη για την εμφάνισή του κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, και τους έδωσε ένα όραμα για το πώς πρέπει να συνεχίσουν και να προσεγγίζουν τα παιχνίδια.
Διαβάστε Επίσης
Καρφιά Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν μας προσφέρουν τίποτα - Δεν μπορώ να βρω τη λύση, εκείνοι πρέπει να τη βρουν»! Στο Παλατάκι για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Τέλης Μυστακίδης Τιμήθηκε και αποθεώθηκε στην PAOK Sports Arena ο Μπάρλοου: «Φοβερό συναίσθημα το να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο» Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Ζντοβτς πριν λήξει η πρώτη περίοδος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός! Βαθμολογία Stoiximan GBL: Πέρασε δύσκολα από το Παλατάκι και παρέμεινε στο κατόπι της κορυφής ο ΠαναθηναϊκόςΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






