Ελλάδα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Για μία θέση στον τελικό του Super Cup

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup στη Ρόδο (29/9, 20:30).

Έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τις ελληνικές ομάδες!

Η δράση ξεκινάει από το Super Cup, όπου οι τέσσερις κορυφαίοι σύλλογοι βάσει κατάταξης στο περσινό πρωτάθλημα θα τεθούν αντιμέτωποι στο Κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο με στόχο τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν.

Ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός είναι αυτός μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, που θα λάβει χώρα στις 20:30 (ΕΡΤ 3). Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό ή Περιστέρι bwin.

Φυσικά, όπως και στον άλλο ημιτελικό, υπάρχει φαβορί. Οι «πράσινοι» έρχονται στη διοργάνωση με μεγάλο ενθουσιασμό, ώστε να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να πιστοποιήσουν την επιστροφή τους στις «υψηλές πτήσεις». Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» πρόκειται για μια τελείως νέα ομάδα, επομένως τίποτα δεν είναι βέβαιο, ειδικά εφόσον μιλάμε για νοκ άουτ αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ένα τελείως νέο πρόσωπο έχει και ο ΠΑΟΚ, που κράτησε μεν στον πάγκο τον Φώτη Τακιανό, όμως όχι και τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν, οι περισσότεροι από τους οποίους αποχώρησαν. Ο «δικέφαλος του βορρά» γνωρίζει ότι χρειάζεται υπέρβαση για την πρόκριση στον τελικό, όμως δεν θα πάει με... ηττοπάθεια και θα παλέψει με όσα μέσα διαθέτει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεν συμπεριλήφθηκε ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στην γάμπα από χτύπημα στη διάρκεια της προπόνησης. Από πλευράς Παναθηναϊκού, όλοι πήγαν στη Ρόδο, ωστόσο ο Λούκα Βιλντόσα είναι αμφίβολος, καθώς προέρχεται από διάστρεμμα και έχει καιρό να αγωνιστεί, επομένως είναι πιθανό να κοπεί ως έβδομος ξένος.

Παράλληλα, ο Ντίνος Μήτογλου αποκόμισε μία μέρα πριν την αναμέτρηση θλάση β' βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο και επίσης δύσκολα θα πατήσει παρκέ.

Το πρόγραμμα του Super Cup:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

17:00: Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ3)
20:30: Μεγάλος Τελικός (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x