Ελλάδα

Στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης ο Πόρτερ Τζούνιορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ

Το «παρών» στις κερκίδες της Τούμπας στο παιχνίδι της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ θα δώσει ο Πόρτερ Τζούνιορ.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την Μπριζ την Πέμπτη από τις κερκίδες της Τούμπας θα έχει ο Πόρτερ Τζούνιορ. Αυτό έκανε γνωστό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου του Βορρά, Μιχάλης Γιαννακίδης σε δηλώσεις του στο Μετροπολις.

«Είναι ένα παίκτης ο οποίος έχει πολύ όρεξη για μπάσκετ, μετά από αυτό το συμβάν που έγινε στο παρελθόν. Έχει καταλάβει το λάθη του. Είναι ένα παιδί με πολλή χαρά, όπως τον είδαμε και χθες στο γήπεδο είναι ένας σταρ. Ό,τι και να πούμε για το μπασκετικό κομμάτι είναι πολύ λίγο», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στο ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:

«Εμείς περιμέναμε ότι θα είναι ένας παίκτης που έρχεται από το NBA και θα έχει ένα παραπάνω τουπέ και ύφος, στην αρχή αναρτιόμασταν αν θα είναι εντάξει με τους συμπαίκτες. Όταν ήρθε εδώ καταλάβαμε ότι είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί, συμπεριφέρεται άψογα με όλους τους συμπαίκτες τους αλλά και με όσους είναι στην ομάδα. Δεν συζητάω με το πρόεδρο τι σχέση έχει, την Πέμπτη είπανε ότι θα πάνε μαζί στην Τούμπα. Και θεωρώ ότι θα ζήσει και μια ατμόσφαιρα που θα είναι πολύ ευχάριστη. Να δει γεμάτο γήπεδο και να καταλάβει σε ποια ομάδα είναι. Να πει "ποιο NBA και μείνει εδώ στη ΠΑΟΚΑΡΑ"

Είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα να κρατήσεις έναν τέτοιο παίκτη, αλλά αυτό που έχουμε κάνει και έχουμε πει είναι να έχει όλα τα εφόδια για να είναι χαρούμενος, και εξωαγωνιστικά όσο γίνεται καλύτερα. Είναι πολύ καλός με τους συμπαίκτες τους και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Εκτός ότι είναι δεινός σκόρερ δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Μακάρι να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε
», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x