Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Τέβιν Μπράουν, αντικαθιστά τον Μπελιάουσκας

Ο Τέβιν Μπράουν έρχεται για να αντικαταστήσει τον Λορίνας Μπελιάουσκας στον ΠΑΟΚ.

Άμεσα εντόπισε και έκλεισε τον αντικαταστάτη του Λορίνας Μπελιάουσκας ο ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του Λιθουανού να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τον Τέβιν Μπράουν και ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Προφανώς δεν προλαβαίνει το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά στόχος είναι να κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο «Παλατάκι».

Ο Αμερικανός άσος, που αποφοίτησε από το Murray State χωρίς να γίνει ντραφτ, έπαιξε πέρσι αρχικά στην G League και εν συνεχεία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Νέα Ζηλανδία. Φέτος ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη παίζοντας στη γαλλική λίγκα με τη Μετροπολιτάν, ωστόσο αποχωρεί από τους Παριζιάνους που είναι ουραγοί στην LNB ProA (3-17) και βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγών στο ρόστερ τους.

Σε 18 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Τέβιν Μπράουν είχε 9,7 πόντους (37,1% στα τρίποντα), 2,3 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 21,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο Μπράουν έπαιξε κανονικά στην αναμέτρηση της Μετροπολιτάν με τη Βιλερμπάν την περασμένη Κυριακή, στην οποία η ομάδα του ηττήθηκε με 79-103, έχοντας ο ίδιος 8 πόντους, με 1/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής. Η καλύτερη του εμφάνιση στη Γαλλία, ήταν οι 25 πόντοι που είχε κόντρα στη Λιμόζ στα τέλη Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x