Ελλάδα

Κώστας Παπαδόπουλος: «Το χάλκινο μετάλλιο δικαίωση για τον κόπο των παιδιών»

Στη βαριά ήττα από την Γαλλία αναφέρθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζοντας πάντως πως πρέπει άπαντες να αφήσουν πίσω αυτή την εμφάνιση και να επικεντρωθούν το χάλκινο μετάλλιο.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχθηκε τελικώς η Γαλλία για την Εθνική Νέων, με τη «γαλανόλευκη» να γνωρίζει πολύ βαριά ήττα με 98-51 από τους «τρικολόρ» στον ημιτελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας έτσι αύριο (16/07, 18:30) το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στο Βέλγιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στις αιτίες που οδήγησαν την Εθνική μας σε μια τόσο βαριά ήττα. Παράλληλα όμως, έδωσε το σύνθημα ανασύνταξης, τονίζοντας πως η τρίτη θέση στη διοργάνωση θα είναι δικαίωση για τον κόπο των αθλητών μας!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε τα μεγέθη και την αθλητικότητά τους. Δεν αποδώσαμε όσο θα μπορούσαμε, κάναμε μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τον μικρό τελικό για να κλείσουμε τη διοργάνωση με ένα μετάλλιο. Θα είναι μια δικαίωση για τον κόπο των παιδιών και τις θυσίες που έκαναν αυτό το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x