Ελλάδα

Παπαντωνίου: «Ζούμε ένα όνειρο»

Ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε λόγο για μεγάλες στιγμές που ζει η Λάρισα μετά την πρόκριση επί του Κολοσσού.

Τις μεγάλες στιγμές που ζουν όλοι στη Λάρισα, αλλά και τους κάτοικους της πόλης περιέγραψε ο Νώντας Παπαντωνίου στη συνέντευξη Τύπου για τα ημιτελικά.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ζούμε ένα όνειρο και στην ομάδα και στην πόλη, είναι πολύ μεγάλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και στον κόσμο της Λάρισας. Και τώρα καταφέραμε να κάνουμε. Στόχος είναι να απολαύσουμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Και μία νίκη θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς», ανέφερε ο άσος της Λάρισας και συνέχισε υπογραμμίζοντας το σημείο που άλλαξε πολλά για την πορεία της ομάδας στην εφετινή σεζόν.

Οι αλλαγές των ξένων άλλαξαν επίπεδο την ομάδα. Παρά κάποιους τραυματισμούς, δείξαμε συνέπεια και φτάσαμε στον τελικό στόχο των πλέι οφ. Θέλαμε να αποφύγουμε στα προημιτελικά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κερδίσαμε και μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x