Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Ο κόουτς ξέρει καλά το παιχνίδι και μας εξήγησε τι κάναμε λάθος»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην επίδραση που είχαν οι οδηγίες του Ρικ Πιτίνο για να έρθει η ανατροπή της Εθνικής απέναντι στην Τουρκία.

Στον παράγοντα… Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Τουρκίας (81-63) και την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο κόουτς μάς εξήγησε στο ημίχρονο τι κάναμε λάθος και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο όντας πολύ επιθετικοί στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έτσι γυρίσαμε το ματς, πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Ο κόουτς Πιτίνο γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, κάνει αυτή τη δουλειά κοντά 40 χρόνια και ήξερε τι να κάνουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θέλει προσπάθεια στην άμυνα και καλή επίθεση. Αυτό κάναμε και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής.

«Είδαμε πολύ σε βίντεο την Τουρκία, έχουν πολύ καλούς παίκτες και κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή τους. Τώρα είμαστε στον τελικό, η Τσεχία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε, θα τους παρακολουθήσουμε σε βίντεο, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x