Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, πεισμωμένοι να κατακτήσουμε το Super Cup»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, αλλά και στη βράβευσή του ως μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αναστρέψει την κατάσταση, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαγιάννης, στο περιθώριο της βράβευσής του ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της περασμένης περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τη βράβευσή του: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

- Για το Super Cup: «Όπως είπε και ο κόουτς, δεν είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα να είμαστε μαζί. Ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες αυτό. Είχαμε έναν τραυματισμό, του Νέιτ Γουόλτερς, που είναι ένα βασικό κλειδί για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Έχουμε έρθει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο μικρό διάστημα που είχαμε. Είμαστε πεισμωμένοι για να το κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x