Ελλάδα

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον Γιώργο Πρίντεζη»

Την... αδυναμία να βρει επαρκείς λέξεις για να περιγράψει τη σχέση του με τον Γιώργο Πρίντεζη και την προσφορά του στον Ολυμπιακό παραδέχθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Παπανικολάου.

Τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και για το γεγονός ότι με αυτή συνοδεύτηκε το "αντίο" του Γιώργου Πρίντεζη εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Παπανικολάου.

Μιλώντας στον Νίκο Ζέρβα, ο άσος των Πειραιωτών στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στην επιτυχία όσους έπαιξαν με τα χρώματά της στη χαμηλότερη κατηγορία.

«Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, διψασμένοι για να πετύχουμε τον στόχο της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε αυτούς που αγωνίστηκαν στην Α2 και ανέβασαν την ομάδα. Σίγουρα ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές».

Αναφερόμενος, δε, στον αρχηγό του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε τη δυσκολία να εκφράσει με λέξεις τα συναισθήματά του, λέγοντας:

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω, όχι τον αθλητή Γιώργο Πρίντεζη, αλλά ως άνθρωπο για όλα αυτά που έχουμε περάσει τόσα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x