Ελλάδα

Παπανικολάου: «Πήγα στο ΝΒΑ και έμαθα σε κάτι… γατάκια, κάτι Χάρντεν, πώς το κάνουμε στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Παπανικολάου στην πιο απολαυστική, ίσως, συνέντευξη, της καριέρας του, απαντάει στον γνωστό YouTuber 2J, καθώς οι δυο τους επιδίδονται σε έναν μοναδικό αγώνα στο ΝΒΑ 2Κ για PS5!

Παπανικολάου: «Έμαθα σε κάτι… Χάρντεν πώς το κάνουμε εμείς»



Ο Κώστας Παπανικολάου έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις.

Καμία, ωστόσο, δεν μοιάζει με εκείνη, που έδωσε στον γνωστό YouTuber 2J, καθώς οι δυο τους επιδίδονταν σε έναν μοναδικό αγώνα στο ΝΒΑ 2Κ για PS5!

Στο δεύτερο ''Gameplays with 2J Vs Real Athlete'', ο 2J έπαιξε με αντίπαλο τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟΣ YouTube channel, και την ίδια στιγμή, καθώς προσπαθούσε να τον… κερδίσει, των ρωτούσε όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε και εμείς για τον ίδιο. Το αποτέλεσμα; Ειπώθηκαν απίθανα πράγματα!

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, Σίξερς εναντίον Ράπτορς, ο παίκτης του Ολυμπιακού απάντησε καταρχήν στο αν ήξερε από μικρός ότι θα γίνει μπασκετμπολίστας: «Όχι, έπαιζα βόλεϊ», αποκάλυψε! Και συνέχισε ο «Παπ», γνωστός για το χιούμορ του: «Άνοιξε κάποια στιγμή μια ακαδημία μπάσκετ και αφού πήγαν όλοι οι φίλοι μου, πήγα και εγώ. Άργησα, 12-13 χρονών άρχισα να ασχολούμαι. Είδα ότι μου αρέσει, μου ταιριάζει και ευτυχώς για εμένα και… δυστυχώς για το μπάσκετ, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό».

Παπανικολάου: «Έμαθα σε κάτι… Χάρντεν πώς το κάνουμε εμείς»

Για την εμπειρία του ΝΒΑ, είπε με μπόλικο αυτοσαρκασμό: «Ήμουν τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία και πήγα εκεί και έμαθα σε κάτι "γατάκια" και κάτι Χάρντεν πως το κάνουμε στην Ελλάδα»! Παραδέχθηκε, ωστόσο, πως «ήταν ένας τελείως καινούριος κόσμος. Στην αρχή ένιωθα σαν χαζός, δεν καταλάβαινα τι γινόταν».

Τρομερά, δε, είναι όσα λέει για τη διαδικασία δημιουργίας των προσώπων των παικτών του ΝΒΑ για τις ανάγκες του 2Κ, περιγράφοντας τη δική του εμπειρία: «Έχω περάσει από το πώς κάνουν το facial στο 2Κ. Είναι τρομερό! Θυμάμαι ότι, όταν ήταν να κάνω το δικό μου, που ήμουν στο Χιούστον, παίζαμε εκτός έδρας, και είχαν έρθει από το 2Κ και μπήκα μέσα σε ένα βαν, που πρέπει να είχε 200 μικροκάμερες φωτογραφικές»!

Στη συνέχεια, 2J και «Παπ» άλλαξαν ομάδες και σειρά πήρε το Μπακς-Καβαλίερς. Ο 2J ρώτησε τον Κώστα Παπανικολάου για τα ενδιαφέροντά του, αλλά τού έκανε και μερικές γρήγορες ερωτήσεις, όπως:

- Ποιος είναι ο πιο «τρελός» στα αποδυτήρια;
- Μετά από εμένα;
- Ποιος είναι ο πιο ήσυχος;
- Ο Φολ, είναι ήπιων τόνων, πολύ καλό παιδί, είναι σοβαρός, το αντίθετο από μένα!
- Ποιος έχει το πιο ωραίο στυλ;
- Ο Πρίντεζης, το έχει χρόνια αυτό!


Παπανικολάου: «Έμαθα σε κάτι… Χάρντεν πώς το κάνουμε εμείς»

Αποκάλυψε, εξάλλου, ένα απίθανο περιστατικό όταν ήταν στις «μικρές» εθνικές ομάδες, με το γούρι που είχε ένας συμπαίκτης του. «Θα πω ένα γούρι, που είχε κάποιος παλιά, αλλά δεν θα πω όνομα φυσικά. Θυμάμαι ήμασταν εθνική ομάδα, μικροί, την πρώτη μέρα που παίζαμε τον πρώτο αγώνα ενός Πανευρωπαϊκού. Αυτό το παιδί άκουσε κάποια συγκεκριμένα τραγούδια και έφαγε σοκολάτα κι επειδή έπαιξε καλά και κερδίσαμε, σε κάθε παιχνίδι, μέχρι το τέλος του τουρνουά -το οποίο κατακτήσαμε by the way- έκανε το ίδιο. Μέχρι το τέλος, έτρωγε σοκολάτα και άκουγε τα ίδια τραγούδια. Το αστείο ποιο ήταν; Ότι ήταν καλοκαίρι, Ιούλιος, είχε 40 βαθμούς. Η σοκολάτα έλιωνε, γινόταν κρέμα, αλλά ήταν γούρι»!

Το καλύτερο, όμως, μας το φύλαγαν για το τέλος. Ο 2J κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει σε ένα φοβερό διαγωνισμό: Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν το ΝΒΑ 2Κ22 με την υπογραφή του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και μία υπογεγραμμένη φανέλα του!

Πώς;

Απαντώντας σε μία απλή ερώτηση: «Ποια ήταν η πρώτη ΝΒΑ ομάδα που έπαιξε ο Παπανικολάου;».

Δες το Gameplay που ΔΕΝ πρέπει να χάσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x