Ελλάδα

Παπανικολάου: «Η νόμιμη διοίκηση δικαιώθηκε»

Για αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Για δικαίωση, αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας αλλά και ευθύνη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία, Άγγελος Παπανικολάου, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Επίσης κατέστησε σαφές πως είναι αναγκαίο να συναποφασιστεί από όλες τις «παρατάξεις» το άνοιγμα του μητρώου και τη συμμετοχή όλων των ενεργών Σωματείων της χώρας., αλλά και την εκλογική διαδικασία με φυσική παρουσία και όχι ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση:

Η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Η νόμιμη Διοίκηση δικαιώθηκε και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στο ΔΣ της ΕΟΚ από πλευράς των συνυποψηφίων, κ.κ. Φασούλα, Λιόλιου, «έπεσαν στο κενό».

Αναμφισβήτητα, αισθανόμαστε δικαιωμένοι, εν τούτοις, η ευθύνη που έχουμε προς όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και τους Ερασιτέχνες Παράγοντες είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο, αμείωτο τρόπο να λειτουργούμε με γνώμονα το «συν»:

Σύνεση, Συνεννόηση, Συναίνεση, Συν-υπευθυνότητα, Συν-εργασία, Συν-αντίληψη. Και πάνω απ’ όλα έχοντας Συλλογική Συνείδηση. Σε καμία περίπτωση, όμως, με Συνενοχή και Συνεταιρισμό συμφερόντων, που θα οδηγήσουν στην απαξίωση και τη Συντριβή του Ελληνικού Μπάσκετ.

Οι Ερασιτέχνες Παράγοντες περιμένουν απ’ εμάς να θέσουμε απ’ κοινού τις βάσεις, ώστε να εκλεγεί με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και υπό απόλυτα νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, η νέα Διοίκηση. Κι αυτό θα συμβεί μόνο αν συναποφασίσουμε:

1. Το άνοιγμα του Μητρώου και τη συμμετοχή όλων των ενεργών Σωματείων της χώρας…
2. Την εκλογική διαδικασία με φυσική παρουσία…

Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για μια καθολική συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x