Ελλάδα

Παπανικολόπουλος: «Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι»

Στη δίκαιη ήττα της Καρδίτσας από το Μαρούσι στάθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον Άγιο Θωμά.

Ο Νίκος Παπανικόπουλος στάθηκε στην πίεση που δέχτηκαν οι παίκτες της Καρδίτσας από τα γκαρντ του Αμαρουσίου και τις βιαστικές τους επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο, στις λάθος κατοχές στο δεύτερο ημίχρονο την ώρα που είχαν μειώσει τη διαφορά και στάθηκε στην πολυφωνία των αντιπάλων.

Αναλυτικά: « Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και τον φίλο μου Νίκο Βετούλα. Το άξιζαν 100% και γενικά η εικόνα τους είναι πολύ καλή από την αρχή. Ακόμα κι όταν χάνουν, γίνεται πάρα πολύ δύσκολα. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δώσαμε τον ρυθμό στο Μαρούσι. Είναι κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει. Ξέραμε ότι θα υπάρχει αντίδραση από το Μαρούσι που πιέζει πολύ με τα γκαρντ.

Από την άλλη εμείς επιτεθήκαμε πολύ βιαστικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν πιο συμπαγείς στην άμυνα. "Κλείσαμε" τη διαφορά, αλλά είχαμε δύο τρεις λάθος κατοχές που, αν τις είχαμε διαχειριστεί σωστά, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το Μαρούσι πήρε πολλά από πολλούς παίκτες. Σημαντικούς πόντους στη ροή του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Καρδίτσας για την προσπάθεια τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x