Ελλάδα

Παπανικολόπουλος: «Θα αντάλλασσα τη νίκη για να μην είχε τραυματιστεί ο Γουάιτ»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θεώρησε πως η νίκη της Καρδίτσας επί του ΠΑΟΚ επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομέλο Γουάιτ.

Η Καρδίτσα ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας με το εμφατικό 97-78 του ΠΑΟΚ στο «Γιάννης Μπορούσης» για την 22η και τελευταία αγωνιστική του β' γύρου της Stoiximan Basket League.

Παρά το σπουδαίο αποτέλεσμα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος τόνισε πως θα προτιμούσε η ομάδα του να μην είχε ηττηθεί, αλλά να ήταν υγιής ο Ρομέλο Γουάιτ, ο οποίος υπέστη τρομακτικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι συγκλονιστικός ο τραυματισμός του Ρομέλο. Θα τον αντάλλασσα για αυτή τη νίκη. Είναι από την πρώτη μέρα μαζί μας και είναι χαρά Θεού. Ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα πράγματα και του αφιερώνουμε τη νίκη και όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον τραυματισμό του Ρομέλο, μετά αντιδράσαμε και πήραμε διαφορά 11 πόντων. Κατεβάσαμε την ταχύτητα όμως στην άμυνα και δεχθήκαμε χαζούς πόντους. Στο δεύτερο, θέλαμε να απλώσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε πιο απλά, το κάναμε και τα παιδιά πήραν το αποτέλεσμα που το άξιζαν 1000%.

Τώρα πάμε στα πλέι άουτ για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x