Ελλάδα

Κρίσιμο 24ωρο για Παπαπέτρου: Έχει προτάσεις από Φενέρμπαχτσε και Εφές!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει προτάσεις από Φενέρμπαχτσε και Εφές για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού το σκέφτεται, με το επόμενο 24ωρο να κρίνεται κρίσιμο!

Βόμβα από Τουρκία για Ιωάννη Παπαπέτρου! Για την ακρίβεια… βόμβες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική μας χώρα, που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης, ο Παπαπέτρου έχει προτάσεις από Φενέρμπαχτσε και Εφές και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού το σκέφτεται, με το επόμενο 24ωρο να κρίνεται κρίσιμο!

Σημείωσε, μάλιστα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», πως το ενδιαφέρον και το… πρέσινγκ της Φενέρ προς τον 28χρονο είναι μεγαλύτερο λόγω, φυσικά και της παρουσίας του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της πρωταθλήτριας Τουρκίας! Μένει να δούμε πόσο προχωρημένο είναι το θέμα, σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η αιφνιδιαστική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους και η προσθήκη του Μάριους Γκριγκόνις, που μπορεί να καλύψει μέχρι και τη θέση «3», δημιουργούν εύλογους συνειρμούς…

Όπως προαναφέραμε, το επόμενο 24ωρο κρίνεται κρίσιμο, καθώς υπάρχει προθεσμία για την τελική του απόφαση στις 15 Ιουλίου. Το buy out του αρχηγού των «πρασίνων» -για ομάδα της Euroleague, γιατί για ομάδα από το ΝΒΑ είναι μικρότερο- ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x