Ελλάδα

Γερό μπάσιμο της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς για Παπαπέτρου!

Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, με τις πληροφορίες να λένε πως οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών είναι προχωρημένες!

Ομπράντοβιτς καλεί Παπαπέτρου!

Με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, να λέει νωρίτερα ότι η ομάδα του προσπαθεί να κάνει μία μεταγραφή-βόμβα, στοχεύοντας στην οκτάδα της Euroleague, έρχεται τώρα η πληροφορία, που λέει ότι αυτή η… βόμβα ίσως είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού!

Οι Σέρβοι, λοιπόν, έχουν μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Παπαπέτρου και προσπαθούν -πριν, φυσικά, εκπνεύσει η διορία- να εκμεταλλευτούν τον όρο, που επιτρέπει στον παίκτη να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό αντί 400.000 ευρώ.

Με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη να έχει κάνει πίσω, η Παρτιζάν δείχνει αυτήν τη στιγμή να είναι πολύ πιθανός προορισμός για τον 28χρονο. Ήδη, άλλωστε, έχει μπει σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ, για να καλύψει τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις και οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς «χτίζει» κάτι πολύ καλό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας αποκτήσει ήδη τους Νάναλι και Έξουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x