Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Μπορούμε πολύ καλύτερα, να ‘χτίσουμε’ στο αποτέλεσμα

Στο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και πως θα πρέπει να «χτίσει» στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως κρατούν την καλή εμφάνιση και πως δεν υποτιμούν, ούτε υπερτιμούν κάποιον αντίπαλο. Θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και πως πρέπει να βοηθούν όλοι οι παίκτες, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά: «Πήραμε καλή διαφορά. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Θέλουμε να ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτή τη νίκη. Δεν υποτιμάμε και δεν υπερεκτιμάμε κανέναν. Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά στον κόσμο μας. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο. Μόνο η νίκη μετράει αυτή τη στιγμή.

Είναι νωρίς στη σεζόν. Βρίσκουμε ακόμα τα πατήματά μας. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στο ρόστεερ. Μας κάνουν κι αυτοί να βρούμε τα πατήματά μας. Όπως έχω ξαναπεί, τα προσωπικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθούν. Ο Ολυμπιακός τους χρειάζεται όλους.

Θέλουμε όλοι στην ομάδα να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρά τις δυσκολίες που περνάει, ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x