Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Να δικαιώσω την ομάδα και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία»

Το όνειρό του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου…

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και το όνειρό του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την πράσινη φανέλα, μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ τόνισε ότι θα δεχόταν «ψαλίδι» τριών μισθών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:
- Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Είναι ο κορυφαίος! Εμείς που είμαστε νεότεροι δεν τον ζήσαμε πολύ αλλά βλέποντας όσα έχει κάνει, σίγουρα έδωσε ώθηση στις γενιές που ακολούθησαν. Είναι ο κορυφαίος. Είχε απίστευτη άγνοια κινδύνου. Είχε πει ότι ο φόβος είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν επηρεαζόταν από συναισθήματα στη διάρκεια των αγώνων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

- Για τον καλύτερο συμπαίκτη του: «Ο αδελφός μου στο παμπαιδικό!».

- Για την επέτειο της κατάκτησης του δεύτερου ευρωπαϊκού του Παναθηναϊκού: «Τότε ήταν πάνω που μάθαινα να μιλάω. Είναι ο απόλυτος στόχος, το απόλυτο όνειρο για τον καθένα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μακάρι κάποια στιγμή να δικαιώσω την ομάδα και τον πρόεδρο και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία. Τώρα λόγω της καραντίνας κάθομαι και βλέπω τις κατακτήσεις σε παλαιότερα Final Four. Είχα την τύχη να πάω σε δύο τελικούς, αλλά δεν έφτασα στο τρόπαιο».

- Για το αν θα θυσίαζε τρεις μισθούς αντί να πάρει το ρίσκο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «100%! Είναι ευχάριστο να μη χάσουμε χρήματα αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο που είναι ο κόσμος να είναι ασφαλής κι εκεί πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x