Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Να κλειδώσουμε την πρόκριση και μαθηματικά»

Το σύνθημα για νίκη στη Τιφλίδα και πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Δεν μένει στη νίκη επί της Σερβίας ο Ιωάννης Παπαπέτρου και θέλει το 8/8 απόψε στη Γεωργία, προκειμένου να εξασφαλίσει η Εθνική την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ει δυνατόν και με... 12/12.

Αναλυτικά, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στη Real News μίλησε για:

-τη νίκη επί της Σερβίας: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Δείξαμε μαχητική ψυχή, παλέψαμε και τα καταφέραμε κόντρα στον χρόνο. Τα παιδιά που έπαιξαν στην προηγούμενη φάση έκαναν πολύ μεγάλη δουλειά και τους ευχαριστούμε όλοι. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να παίξουμε εναντίον της Σερβίας χωρίς πίεση και άγχος. Εμείς συνεχίσαμε το σπουδαίο επίτευγμά τους. Δεν είχαμε την τέλεια εικόνα, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε. Ούτε ενθουσιασμός, ούτε μεγάλα λόγια. Να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε ακόμα έναν αγώνα και φυσικά το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού. Είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε τη Σερβία. Ήταν δύσκολα να κουμπώσουμε, αλλά τα καταφέραμε».

-τη μεταμόρφωση της ομάδας σε σχέση με τα φιλικά: «Ήταν περίεργη η ενσωμάτωση, δύσκολη η μετάβαση σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Τρομερό το συναίσθημα να φοράς το εθνόσημο και να κάνεις τόσο κόσμο χαρούμενο στην έδρα σου. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε στο Ηράκλειο και μας έδωσε ώθηση».

-ο αποψινό ματς κόντρα στη Γεωργία: «Η Γεωργία του κόουτς Ζούρου είναι μια πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικά μαχητική και εκείνη, με καλούς παίκτες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Να κλειδώσουμε την πρόκριση και μαθηματικά. Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να τελειώσουμε χωρίς ήττα».

-τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι ώρα για δουλειά και έργα όμως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x