Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ μας στη σεζόν»

Το καλύτερο μπάσκετ του μέσα στη σεζόν παίζει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα στο κατάλληλο σημείο, όπως τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενόψει των ημιτελικών με την ΑΕΚ.

Για τη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ στα playoffs της Stoiximan Basket League (στις 19/5 το πρώτο παιχνίδι) μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο μπάσκετ του μέσα στη σεζόν στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Παράλληλα, ο φόργουορντ των «πρασίνων» εξήρε και την ομάδα της «Ένωσης» σημειώνοντας ότι έχει τον απεριόριστο σεβασμό του.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Εύχομαι να γίνουν ωραίες σειρές, με καλό μπάσκετ, να υπάρχει υγεία και να κερδίσει ο καλύτερος στο τέλος. Έχουμε βρει τη χημεία μας, ο νέος κόουτς ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλει. Δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Πιστεύω πως τώρα παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ μας μέσα στη σεζόν στο κατάλληλο σημείο και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, με αθλητές όπως ο Ζήσης, ο Λοτζέσκι και ο Λάνγκφορντ. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με εμπειρία και εμείς δεν πρέπει να μπούμε χαλαροί. Να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην αφήσουμε περιθώριο. Το αλατοπίπερο είναι οι εκπλήξεις, αλλά δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα θα κάνει και το πιο χαρούμενο καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x