Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε»

Ικανοποιημένος με τη νίκη, αλλά και με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού στη Ρόδο (82-95), όσο και με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, με τον κορωνοϊό, αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε την καλή μας κατάσταση».

Για τα πολλά σχήματα που δοκίμασε ο Κάτας: «Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα. Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντική και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα».

Για τη δημιουργία και την ευστοχία του Παναθηναϊκού σήμερα: «Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το μπάσκετ έχει αλλάξει αρκετά, το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν γυρνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε».

Πως λειτουργεί για την ομάδα το πρωτάθλημα σε σχέση με την Euroleague: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Αν δεν προσέξεις μπορεί να το πληρώσεις. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι, στόχος μας να βελτιωνόμαστε. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος μετά την μεγάλη απουσία του: «Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Ούτε το καλοκαίρι δεν μένω τόσο έξω από τη δράση. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x