Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Τίποτα δεν είναι αρκετό για έναν τέτοιο σύλλογο με τόσο κόσμο πίσω του»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε το ισχυρό κίνητρο που υπάρχει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, πριν τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα.

Μαθημένοι στην... πίεση για την κατάκτηση τίτλων είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με τον Προμηθέα για τη θέληση που υπάρχει στους πράσινους για την κατάκτηση του τίτλου και το κίνητρο που δίνει ο κόσμος του συλλόγου.

«Οι δύο ομάδες έφτασαν πανάξια εδώ πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες. Και οι δύο ομάδες είναι καλά προετοιμασμένες και είμαι βέβαιος πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να παίζεις με πίεση. Κάθε χρόνο έχουμε στόχο το νταμπλ κι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή την πίεση. Θέλουμε το Κύπελλο, τίποτα δεν είναι αρκετό για έναν τέτοιο σύλλογο με τόσο κόσμο πίσω του. Ο Προμηθέας έχει μια νέα προσθήκη, που θα δώσει αρκετά στον αντίπαλό μας, αλλά έχουμε εικόνα για το τι μπορεί να κάνει. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλους τους παίκτες των αντιπάλων και ανυπομονούμε για το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x