Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Χαρούμενος που έμεινα, τα λέμε στο ΟΑΚΑ»

Με αφορμή την ανανέωση του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στον Παναθηναϊκό ενώ ευχήθηκε να έρθουν πολλές χαρές ακόμη για τον κόσμο!

Η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα επόμενα δύο χρόνια «σφραγίστηκε» και… επίσημα, μέσω της σχετικής ανακοίνωσης των «πράσινων» που ακολούθησε την ανάρτηση της συμφωνίας των δύο πλευρών στα social media της ομάδας.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για δύο ακόμη χρόνια. O MVP του περσινού πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League μέτρησε 13.8 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην Euroleague είχε 12.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα»., αναφερόταν σε αυτήν.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προχώρησε και στις πρώτες του δηλωσεις μετά το καινούργιο του συμβόλαιο. Κάνοντας ειδική μνεία στα όσα έχει ζήσει έως τώρα στο «τριφύλλι» και δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο στο κλειστό του Ολυμπιακού σταδίου!

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ», ήταν τα λόγια του Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x