Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Η αντίδραση του Προμηθέα στις δύσκολες στιγμές είναι μνημειώδης»

Την αντίδραση που έβγαλε ο Προμηθέας στην αγωνιώδη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου εξήρε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Προμηθέας απέναντι στον Κολοσσό, αλλά και τον τρόπο που πήρε, τελικά, τη νίκη τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση.

«Όταν μια ομάδα σαν την δική μας παίζει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με πολύ μεγάλη απαίτηση είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αυξομειώσεις στην απόδοση μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για εμάς αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί κλειδώσαμε την 4η θέση στην κανονική περίοδο, μια θέση που ήταν ζητούμενο για εμάς. Ο Κολοσσός ήταν πολύ ανταγωνιστικός, έπαιξε πολύ έξυπνα, ήταν αρκετά εύστοχος, αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έχουμε σαν ομάδα, επιστρέψαμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μετράει στην οικονομία του πρωταθλήματος».

Για το αν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας εκεί, απλώς όταν παίζεις Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχεις καταναλώσει πολύ ενέργεια, δεν έχουμε την πολύ μεγάλη εμπειρία σαν ρόστερ και σαν ομάδα να διαχειριστούμε τόσα δύσκολα παιχνίδια και προφανώς παίζει και η αντίπαλη ομάδα.

Ωστόσο επαναλαμβάνω πως η αντίδραση που δείχνει η ομάδα στις δύσκολες στιγμές είναι μνημειώδης και δείχνει και τον χαρακτήρα που έχει μπολιαστεί στην ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x