Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Γουόκερ»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στην αστοχία απέδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως επηρέασε τον Προμηθέα ο τραυματισμός του Γουόκερ και δεν κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, στάθηκε στην προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και στο 1/22 τρίποντα, στα χαμένα ελεύθερα σουτ και στη διαφορά στο «4» και πλέον περιμένει τη μαγνητική του Γουόκερ.

Αναλυτικά:

Κάνοντας αρχικά ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Για εμάς, το παιχνίδι εξελίχθηκε διαφορετικά αφότου τραυματίστηκε ο Γουόκερ που ξεκίνησε καλά τον αγώνα. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν σουτάραμε καλά, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα, έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη διαφορά.

Κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά όταν έχεις 1/22 τρίποντα μετά το πρώτο δεκάλεπτο, είναι δύσκολο να νικήσεις εκτός έδρας. Ο Ρις, ο δεύτερος πόλος μας σήμερα, αποβλήθηκε νωρίς με 5 φάουλ, κάτι που στοίχισε».

Για το ότι ο Προμηθέας είχε πλεονέκτημα στο «4», αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε: «Ο Ιβούντου δεν έπαιξε στο "4", παρά μόνο στο τέλος που δεν είχε πλεονέκτημα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν εγωιστές στην επίθεση, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα, κάτι που στοίχισε. Μπορούμε να βρούμε πολλά πράγματα να σχολιάσουμε, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κυρίως στο τέλος ακόμα και κάτω από το καλάθι. Σουτ που επηρεάζουν την ψυχολογία και το αποτέλεσμα. Σε κρίσιμα σημεία ήμασταν αναποτελεσματικοί, όχι μόνο στη θέση "4"».

Για τον τραυματισμό του Γουόκερ: «Θα υποβληθεί σε μαγνητική αύριο όταν επιστρέψουμε στην Πάτρα. Έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, μένει να φανεί το μέγεθος, αλλά αυτή τη στιγμή έχει σοβαρή ενόχληση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x