Σε πολύ υψηλό επίπεδο θα πρέπει να κινηθεί η απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, που τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί τον κόσμο της στο πλευρό της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αύριο ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας με τον πρωταθλητή. Με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό και σοβαρό τεστ για εμάς. Διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας. Η τακτική και ατομική ικανότητά των παικτών μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνα και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας για να σκοράρουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε τον κόσμο που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στους παίκτες σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






