Ελλάδα

Παππάς: «Έκανα ό,τι μπορούσα από τον πάγκο. Μίλησε η εμπειρία στο τέλος»

Μία ψυχοφθόρα διαδικασία έζησε ο Νίκος Παππάς, καθώς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στην εμπειρία του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Νίκος Παππάς τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Έλληνα γκαρντ να αναφέρεται στη ψυχοφθόρα διαδικασία που πέρασε, καθώς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

«Από τη νέα σεζόν, ελπίζω να είμαι καλά και να μπορώ να βοηθήσω. Θα ξεκινήσω θεραπείες από την άλλη εβδομάδα. Παίζαμε για έναν τίτλο και, όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις, κάνεις ό,τι μπορείς από τον πάγκο. Είναι ψυχοφθόρο να είσαι πνευματικά ετοιμοπόλεμος, αλλά να μένεις εκτός για μεγάλο διάστημα. Τι να κάνουμε, θα το προσπεράσουμε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το ματς: «Είναι ένα ματς που ο κόσμος το απόλαυσε. Μακάρι να είναι έτσι όλοι οι τελικοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι μαχητικός όπως όλες οι ομάδες του κόουτς Παπαθεοδώρου. Μείναμε όμως ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στο τέλος. Από αύριο εστιάζουμε και πάλι στα ματς της Ευρωλίγκας. Δεν παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, αλλά είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για αυτό που έκανε τη διαφορά: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά του ΠΑΟΚ, στο τέλος μέτρησε η εμπειρία. Ο Νικ, ο Ιωάννης, ο Κιλπάτρικ και ο Λάνγκφορντ πήραν σωστές αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x